Vegan catering voor een trouwfeest in Gent

Maak een statement met een vegan catering op uw trouwfeest! Hoe ik groenten omtover tot creatieve gerechten, daar spreken uw gasten (ook niet-vegans) ongetwijfeld nog lang over! Het zou mijn grootste plezier zijn om voor uw trouwfeest originele  maaltijden te mogen bereiden.

Wilt u meer weten over onze keuken?

Neem contact met me op

3 gerechten bij elkaar

Over de vegan catering chef inzetbaar op uw trouwfeest in Gent

Mijn naam is Margaux, een Gentse vegan chef die met veel plezier de catering van uw trouwfeest in Gent verzorgt. Niets zou me gelukkiger maken dan de genodigden op uw trouw te zien genieten van mijn vegan creaties! Leer mij beter kennen en neem gerust een kijkje naar mijn achtergrond.

Over het menu

Het spreekt voor zich dat u vrije inspraak heeft in het menu dat ik als veganistische cateraar voor uw trouwfeest zal bereiden. Ik kan natuurlijk suggesties geven, maar de eindbeslissing ligt steeds bij u. Samen kunnen we brainstormen om een unieke vegan catering te bekomen voor uw trouwfeest. Ik kan uw catering verzorgen van hapjes tot het dessert. Vegan koken biedt veel mogelijkheden om creatieve gerechten te bekomen. Als cateraar heb ik in het verleden al veel unieke gerechten bereid, neem dus gerust een kijkje naar enkele van mijn creaties!

creme kleur sausje

Neem nu contact op

Samen zorgen we voor een heerlijke vegan catering op uw trouwfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem nu contact op met mij op het nummer +32 (0) 476 52 36 84, door een mailtje te sturen naar hello@nl.whatthefood.gent of via het contactformulier!