Vegan catering voor een trouwfeest in Gent

Maak een statement met een vegan catering voor je trouwfeest in Gent of eender waar in Vlaanderen! Want hoe ik groenten omtover tot creatieve gerechten, daar spreken jouw gasten ongetwijfeld nog lang over. Het zou mijn grootste plezier zijn om voor jouw trouwfeest verse maaltijden te mogen bereiden.

Wilt u meer weten over onze keuken?

Neem contact met me op
3 gerechten bij elkaar

Over de vegan catering chef voor op jouw trouwfeest in Gent

Mijn naam is Margaux, een Gentse vegan chef die met veel plezier de vegan catering van je trouwfeest in Gent verzorgt. Niets zou me gelukkiger maken dan de genodigden op jouw trouw te zien genieten van mijn vegan creaties! Leer mij beter kennen en neem gerust een kijkje naar mijn achtergrond.

Over het menu

Het spreekt voor zich dat jij vrije inspraak heeft in het menu dat ik als veganistische traiteur voor jouw trouwfeest zal bereiden. Ik kan natuurlijk suggesties geven, maar de eindbeslissing ligt steeds bij jou. Samen kunnen we brainstormen om een unieke vegan catering te bekomen voor jouw trouwfeest. Ik kan jouw catering verzorgen van hapjes tot het dessert. Vegan koken biedt veel mogelijkheden om creatieve gerechten te bekomen. Als cateraar heb ik in het verleden al veel unieke gerechten bereid, neem dus gerust een kijkje naar enkele van mijn creaties.

creme kleur sausje

Neem nu contact op met mij

Samen zorgen we voor een heerlijke vegan catering op jouw trouwfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem nu contact op met mij via het nummer +32 (0) 476 52 36 84 of via het contactformulier! Wist je trouwens dat ik ook een restaurant te huur heb staan? Zo kun je zelf ook aan de slag gaan!