Vegan traiteur in Gent

What The Food had meteen veel succes vanwege een innovatief idee: ‘frozen vegan meals’. Niet lang na mijn start, begon ik ook met privé-caterings. Graag hoor ik over jouw favoriete smaken en keukens, en stel ik een persoonlijk menu voor je op naar wens. Afhalen kan, maar ik kook ook graag bij je thuis.

De frozen meals worden nog steeds wekelijks geleverd op dinsdagen en donderdagen. Flat-packed, vacuüm getrokken, houdbaar voor een jaar. Altijd iets lekkers klaar in de diepvries!

Wilt u meer weten over mijn catering?

Neem contact met ons op

3 gerechten bij elkaar

Frozen meals afhalen bij uw vegan traiteur in Gent of thuislevering, u beslist

In Gent kunt u uw bestelde vegetarische maaltijden afhalen aan het What The Food hoofdkwartier in de Lange Violettestraat 42 of door langs te gaan bij de Delhaize Proxy Kouter Gent. Vanaf een bestelbedrag van €29 lever ik uw diepgevroren maaltijden ook aan uw deur in Gent. Leveringen zijn compleet gratis en gebeuren met de fiets! Eke dinsdag en donderdag kom ik uw bestellingen brengen tussen 17u en 20u. Levering in Antwerpen is er nog niet, maar Antwerpenaren kunnen hun verse maaltijden afhalen in Viggo’s koffiebar. Ik ben ook beschikbaar om vegan gerechten te verzorgen voor speciale gelegenheden, zoals op uw trouwfeest!

creme kleur sausje

Bestel nu uw maaltijden

Neem een kijkje naar het frozen meals menu en haal alvast uw maaltijden voor volgende week in huis! Elk gerecht komt met een suggestie voor een bijgerecht. Ontdek voor elke gerecht de ingrediënten en bijpassende suggesties! Met ons als veganistische traiteur in Gent wordt gezond eten makkelijk!