Ingevroren vegan maaltijden in Gent

Met What The Food als uw veganistische traiteur in Gent heeft u steeds een gezonde maaltijd in huis. Is de supermarkt al gesloten wanneer u thuiskomt van uw werk? Heeft u geen energie meer om zelf te koken? Geen zorgen, met What The Food als uw veganistische traiteur in Gent heeft u altijd een gezonde maaltijd in uw vriezer liggen.

Wilt u meer weten over onze keuken?

Neem contact met ons op

3 gerechten bij elkaar

Mijn werkwijze als uw veganistische traiteur in Gent

De gerechten die ik maak als uw vegan traiteur in Gent bereid ik zelf met verse ingrediënten. Al mijn gerechten als vegan cateraar zijn plantaardig, zo dragen we samen bij aan betere wereld. Koken voelt voor mij niet aan als werken, maar als het uitvoeren van mijn passie, namelijk mensen gelukkig maken met lekker eten. Elke dinsdag maak ik via mijn socialemediakanalen het weekmenu bekend. Eenmaal gekookt, verpak ik de door u gekozen maaltijden in vacuüm zakjes en plaats ik ze in de diepvries. Zo blijft uw maaltijd lekker vers! 

Afhalen en leveren

Vanaf een bestelbedrag van €29 levert uw veganistische traiteur de versbereide maaltijden in Gent aan uw deur. Leveringen zijn compleet gratis en gebeuren met de fiets!

U kunt uw maaltijden ook afhalen in de Lange Violettestraat 42.

 

Elke dinsdag en donderdag kom ik uw bestellingen persoonlijk brengen tussen 17u en 20u. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid tot levering in Antwerpen, maar u kunt in Antwerpen wel de verse maaltijden van What The Food afhalen in Viggo’s koffiebar.  

U kunt ook losse maaltijden kopen zonder te bestellen, dit in de Proxy Delhaize Kouter Gent.  

creme kleur sausje

Prijzen die ik won als veganistische traiteur in Gent

Een maand na mijn veganistische traiteurzaak in Gent te openen, behaalde ik met mijn onderneming alreeds de finale van de Belgian Vegan Awards 2020. Voor de editie van de Belgian Vegan Awards in 2021 ben ik genomineerd als beste cateraar. Op de horeca-expo van 2021 won ik een prijs met mijn befaamde chorizo tofu taco! Ik werk ook graag op verplaatsing om maaltijden te verzorgen voor speciale gelegenheden, zoals een trouwfeest.

De recepten van uw veganistische traiteur in Gent

Staat u zelf ook graag in de keuken, en wilt u nieuwe vegan gerechten ontdekken? Of wenst u inzage in de gerechten die ik als veganistische traiteur in Gent gerechten zoal bereid? Neem dan zeker een kijkje naar mijn recepten! Al deze recepten kunt u kosteloos inkijken, want samen maken we de wereld meer vegan. Indien u geen tijd zou hebben om zelf te koken, maak u geen zorgen. Maak uw keuze uit het menu en ik kom deze snel bij u thuis leveren. Vragen kunt u mij steeds stellen via e-mail op het e-mailadres hello@nl.whatthefood.gent of via telefoon door te bellen naar het nummer +32 (0) 476 52 36 84!