Plantbased catering in Gent

Wilt u meer weten over onze keuken?

Neem contact met me op

3 gerechten bij elkaar

Mijn werkwijze als uw veganistische traiteur in Gent

Al mijn gerechten als vegan cateraar zijn plantaardig, zo dragen we samen bij aan betere wereld. Het ecologische aspect is voor mij erg belangrijk en die lijn trek ik door in alles dat ik doe. Koken voelt voor mij niet aan als werken, maar als het uitvoeren van mijn passie, namelijk mensen gelukkig maken met lekker eten. 

creme kleur sausje

Prijzen die ik won als veganistische traiteur in Gent

Een maand na mijn veganistische traiteurzaak in Gent te openen, behaalde ik met mijn catering alreeds de finale van de Belgian Vegan Awards 2020, categorie ‘meest opmerkelijke nieuwkomer’. Voor de editie van de Belgian Vegan Awards in 2021 ben ik genomineerd als beste cateraar. Op de horeca-expo van 2021 won ik een prijs met mijn befaamde chorizo tofu taco! In 2022 won ik opnieuw met mijn vegan interpretatie van ‘coquilles saint-Jacques’. Ik werk ook graag op verplaatsing om maaltijden te verzorgen voor speciale gelegenheden, zoals een trouwfeest.

Vragen kunt u mij steeds stellen via e-mail op het e-mailadres hello@nl.whatthefood.gent of via telefoon door te bellen naar het nummer +32 (0) 476 52 36 84!